Voetreflex behandeling

Voetreflexologie is een natuurlijke geneeswijze. Het activeert het zelfgenezend vermogen. Op voeten en handen zijn er punten te vinden die corresponderen met organen in het hele lichaam, dit zijn reflexzones.

De combinatie van de westerse en chinese technieken is zeer effectief. Het is een combinatie van reflexzones en de meridiaanbanen. De energie, QI (zoals de traditionele Chinese geneeswijze het noemt) gaat weer stromen en blokkades worden opgeheven. Massages werken ontspannend en het lichaam ontdoet zich van afvalstoffen, werkt ontgiftend, stressverlagend, verlichting van pijn, brengt je in balans en behoudt een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid. Het is een veilige en natuurlijke behandelmethode. Alle voetreflex massages worden vanaf de knie gegeven.

Voetreflex is voor iedereen en kan herstel of verlichting geven bij veel klachten onder andere; vermoeidheidsklachten, stress, gewrichtsklachten, hoofdpijn, slapeloosheid. Ook zonder duidelijke klachten is het voor iedereen goed om te ontspannen in deze drukke maatschappij. Zo werkt het preventief.

Een voetreflexmassage is een heerlijke en ontspannen ervaring. Het doel van de behandeling is een natuurlijk evenwicht in het lichaam te brengen.

Energetische massage

Deze zachte manier van aanraken is zinvol bij ieder die open staat voor verandering. Dit is een van de energetische massages met een diepe werking. Andere energetische massages zijn chakra, aura en polariteitsmassage.

An Shen (hoofd, nek en schouder) massage

Een massage vanaf de onderrug zorgt voor een diepe ontspanning waardoor je je energieker en vitaler voelt.

Cupping

Cupping is een therapie om pijn aan de nek, rug en schouders en andere spieren te behandelen. Door kunststof cups te plaatsen op de huid wordt er een vacuüm gezogen, zodat stagnaties verlicht worden. Na de behandeling kunnen er rode blauwe plekken zichtbaar worden. Dit is normaal. De plekken verdwijnen vanzelf. Deze behandeling is niet altijd pijnloos. Cupping kan altijd gecombineerd worden met andere massages.

Indicaties: Spieren en gewrichtsklachten, Rug Nek en Schouderpijn, griepverschijnselen

Rouwverwerking en begeleiding